17-1-2015 – Opening seizoen en TVHW CK2015 Crossloop 8km

DSCN2042De 1ste wedstrijd van het seizoen stond op het programma, voor mij een mooie test om eens te kijken hoe het gaat na maanden tobben met een pees in mijn bovenbeen/knie. Samen met Menno, Chimene en Cheryl naar Barendrecht, Edwin kwam onverwachts ook nog na zijn crossfitsessie.

Het was schitterend weer, vollop zon en lekker fris, veel zuurstof in de lucht dat zijn wel mijn omstandigheden. Het parcours mooi uitgezet door Jan, Wim en Peter, mooie aanloop van ongeveer 600m en 2x een rondje van 3.4km en een eindsprint van ook ongeveer 600m. Veel offroad met modder, gras, takken en draaien en keren, top gedaan.

DSCN2062Startschot gevallen, ik liep in een aardig groepje waarbij Gerard van Wissen de lead had, af en toen afwisselen met hem. Had wel wat last maar het ging offroad met het tempo erg goed. 1ste klim een mooie test om te kijken hoe de rest dat verteerde, sloeg makkelijk een gaatje, op naar rondje 2 en klimmetje 2. Tijdens de 2de klim door blijven lopen en wat extra gas erop, gaatje was goed geslagen, gas erop gehouden en liep ik richting Jan en Arie. Helaas dartelde Jan weg en kreeg ik Arie te pakken, had nog wel de lange tijdrit in mijn hoofd van vorig jaar, ging er toen ook over bij Arie maar hij pakte helaas net voor de finish terug.

DSCN2061Overigens wel knap wat deze man doet en met zijn 60+ een topper met geregeld podiumplaatsen, evenals Gerard van Wissen, NK Crossduathlon kampioen 65+.

Voorspong verder uitgebouwd, het bleef lekker lopen dus door getrokken naar de finish, 8km in een mooie tijd van 39,34, test gelukt en tevreden! Helaas is Menno deze winter bij mij weggelopen, zou dat nog goedkomen dit jaar? Mooie tijd Menno, zeker ook Chimene en Cheryl, hele prestatie die 8km op dit parcours.

Daarna gezellig met de clubgenoten lekker pannenkoeken gegeten en ervaringen uitgewisseld.

Organisatie en vrijwilligers bedankt, Michiel bedankt voor de foto's!