Over

podium4Welkom op mijn website, mijn naam is Sebastiaan de Bruijn. Op deze website kan je teruglezen wat ik zoal doe en wat mij bezig houd in mijn vrije tijd en tijdens mijn werk. Sinds ik in augustus 2003 ben gestopt met roken heb ik het sporten weer opgepakt, wielrennen, mtb, schaatsen, windsurfen, hardlopen en zwemmen zijn de sporten waar ik mij in uit kan leven. Van diverse sportwedstrijden en evenementen zijn verslagen terug te lezen en foto's te bekijken.

In 2003 begonnen met MTB ritten en in 2004 mijn 1ste MTB wedstrijd in Zwitserland, de Eigerbike Challenge, schitterende omgeving, hierna zou al snel de +100km van de Vulkanbike volgen in datzelfde jaar.
In 2005 de Grand Raid Cristalp gedaan als hoogtepunt, een loodzware wedstrijd in de Zwiterse Alpen, dit jaartal zou een heroïche editie worden, verslag staat onder MTB  verhalen.
In 2006 beidde marathons gedaan in 8 dagen, een pittige uitdaging maar een zeer mooie ervaring.

Eind 2006 begonnen met winsurfen, ook dit virus had ik snel te pakken en na board 1 kwam 2, 3 totdat het weer de spuigaten uitliep, ik kon surfen van 2 bft tot 10bft, dit was ook weer een hele mooie tijd.
Vanaf 2007 werden we ouders van een dochter en als snel daarna kwam onze zoon, het sporten werd een stuk minder in deze jaren.
Eind 2012 weer begonnen met fietsen omdat we op het werk in hadden geschreven voor de Alpe d'HuZes, redelijk veel getraind en een mooei tijd met de collega's, sport en saamhorigheid kwamen hier samen.
Eind 2013 gestart met hardlopen ivm weinig tijd, vond het eigenlijk gelijk leuk, al snel kwam het idee om te starten met een paar triatlons in 2014.
De doelen waren snel gevonden, Oud-Gastel, Binnenmaas en de Corporatietriatlon werden mijn uitdagingen.