19-5-2019 – BMX’en in Dessel (B) 3Nationscup

Op zondag stond ik aan het hek in Dessel, maanden terug getraind hier met het team maar vanmorgen gekozen om uit te slapen en niet in te rijden. Eerste starts liepen dus niet heel goed maar makkelijk door naar de 1/8ste finales, die race liep 9ok prima dus door naar de 1/4de finales, daar met een mooie laatste bocht naar plek 2 kunnen rijden en dus door naar de 1/2 finale.

In de 1/2 finale besloten om op 8 te gaan staan, zo had ik veel ruimte om met veel snelheid de eerste bocht in te knallen, dat plan verliep goed en ik lag 4de totdat een voorganger op het einde van het 2de stuk inhield en ik klem zat, richting de laatste bocht wilde ik nog een actie uithalen maar een andere eider probeerde een kamikaze actie uit te halen waarmee onze beide kansen verkeken waren, jammer ik had goede benen