2-2-2019 – Jan van Arckel

Vandaag eens kijken in Arkel bij de MTB Wintercompetitie Jan van Arckel.
Vorig jaar won Steff nog de competitie maar dit jaar gekozen voor het veldrijden. Een groot deelnemersveld met 49 kinderen in de leefstijdsklasse 9 en 10. Doordat Steff nog niet had meegereden in deze competitie mocht hij helemaal achteraan starten ondanks dat startte hij lekker mee en had al snel de 10de stek te pakken en nog voor ingaan ronde 2 zat hij bij de koploper in het wiel. Maurice had nog flink kracht in de benen en zette op het asfalt goed aan, Steff moest er flink voor aan de bak maar kon de kop in het veld overnemen en een gaatje slaan, dit hield hij netjes vol tot aan de finish.

F-klasse (Jeugd 9/10 jr – 49 deelnemers):
Nieuwkomer Steff de Bruijn pakte meteen zijn eerste overwinning en bleef voor op leider Maurice Verhoeven.
Darian Groeneveld handhaafde zich goed op de derde plaats. Isis Versluis werd tweede bij de meisjes.

Jongens: 1. Steff de Bruijn (Oud-Beijerland) 2. Maurice Verhoeven (Kaatsheuvel) 3. Darian Groeneveld (Rijswijk)