13-1-2019 – Net geen winst in Uden

Fietsdag 5 deze week, zo gaat het normaal niet maarja er waren gewoon teveel leuke dingen te doen deze week en de veldrit vandaag in Uden was weer eens een mooie rit met klimwerk en iets meer technisch rijden. Steff trok de aanloop goed door en dook als eerste het veld in, daarna het initiatief aan Kaj gelaten maar snel weer overgenomen en een gaatje gemaakt. De overige rondes tot aan de finish aan kop. Helaas door een achterblijver ging het niet goed in de laatste paar 100m, het meisje ging niet aan de kant en Steff crashte bijna, dit was het moment waarop de nr2 in de wedstrijd aansloot en de sprint won. Kan gebeuren maar Steff had er fljnk de pest in, zonder dit had hij de winst gepakt. Nu op naar het NK veldrijden in Helmond op zaterdag 26 januari waar hij zijn titel zal verdedigen.