5de op het NK BMX Uithoorn

NK BMX in Uithoorn, Dione had een hele goede eerste manche en lag mooi 2de, helaas gecrashed. Gelukkig in de overige 2 manches herpakt, 4de en 3de en hiermee eindelijk eens door naar de halve finale, superblij dat het eindelijk lukte. In de halve probeerde ze nog een plaatsje te snoepen maar sloot af als 8ste, knap gedaan.

Steff reed de eerste manche wat te ongeconcentreerd en werd 2de, vervolg manches netjes 1ste, door naar de halve finales. Stond mooi op plaats 2 aan het hek maar moest genoegen nemen met plek 3 op de finish, uiteraard blij en door naar de finales. Hij had een superstart maar er was erg weinig ruimte, in bocht 1 in de ankers en teruggefietst naar een mooie 5de plaats op de finish.

Al met al mooie resultaten. Nu inpakken en op naar het EK in Sarrians, Frankrijk.