Podium LJC MTB Beesel

12-5-2018 – Na een periode van niet MTB’en vandaag afgereisd naar Beesel voor de Landelijke MTB competitie. Beesel staat toch wel voor het betere MTB-werk Steff keek daarom ook uit naar vandaag. Een gunstige loting, eerste startrij en goed vertrokken, de helft van de wedstrijd achter Bente als eerste jongen maar door een foutje in mul zand moest hij Jinthe en Kai voorbij laten, Steff bleef sterk rijden maar kon niet voorkomen dat een Belg nog net voorbij piepte, een mooie 3de plaats bij de jongens was het resultaat.

Vandaag kon Steff starten in zijn nieuwe fietskleding, samen met Lawi Nederland tot een superstrak ontwerp gekomen, graag willen wij het team van Lawi en speciaal René Hooghiemster bedanken dat zij ons ondersteund hebben bij het ontwerpen en maken van dit mooie kledingset!

Rocq Sports Lawi Nederland Geld & Advies BVA Makelaardij B.V. Fysioconnect Segers Drukkerij Tyre Trading International – T.T.I TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center @USP Futuro